Srbić vodeći nakon prve subdivizije: Jedno od najtežih natjecanja u karijeri

Foto: snimka zaslona

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić sjajno je odradio kvalifikacije preče na Olimpijskim igrama u Tokiju i s ocjenom 14.633 drži prvo mjesto. Još su preostalie dvije subdivizije i konačan rasplet biti će poznat oko 15 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je dosta naporno jer smo se morali jako rano probuditi i doći u dvoranu dva i pol – tri sata prije. Dio zagrijavanja i čekanja bio je napet, ali uspio sam u toj situaciji odraditi. Bilo mi je jedno od najtežih natjecanja u karijeri što se tiče stresa i napetosti, ali jako sam dobro odradio i jako sam sretan. Vježba je bila odlična. Prvi sam nakon prve subdivizije i vjerujem da je to dovoljno za finale. Čekamo rasplet do kraja dana i onda u finalu napadamo još jaču vježbu, rekao je Tin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.