U Srbiji ništa novo, Delije i dalje divljaju, pojavio se i najpoznatiji srpski huligan: Upali u restoran i zapovijedili Upravi Partizana prekid slavlja!

Foto: Snimka zaslona

U Srbiji sve po starom, malo divljaštva, huliganizma, malo fašizma, malo prijetnji, puno laži, sad je opet red ipak na huliganizam. Tek da se ne prekine niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom kako smo već pisali o novim ispadima srpskih navijača, konkretno Delija, na utakmici finala Kupa Srbije Crvena zvezda – Partizan, ograničit ćemo se samo na incident koji se kasnije dogodio kad je Partizan slavio u jednom restoranu. U restoranu su se okupili članovi Uprave trenutno najboljeg srpskog kluba.

Navijači Crvene zvezde, poznati po svojoj miroljubivosti, decentnosti, dobrom vladanju i osjećaju za kvalitetan odabira restorana, saznali su u kojem će restoranu Uprava Partizana slaviti pobjedu nad ljutim rivalom s Marakane.  Kad su to saznali Delije su odlučile ”počastiti” Partizanovce, dogodilo se to u jednom restoranu na Dedinju. Na Dedinju je svojedobno stolovao i srpski diktator Slobodan Milošević. Dakle, na neki način Dedinje ponovno pišu mitološku povijest Srbije.

Navijači Zvezde upali su u restoran te su zapovijedili članovima Uprave Partizana da prestanu sa slavljem, preplašeni čelnici Partizana poslušali su ”čestitare.” Inače, srbijanski mediji jučer su na sva zvona hvalili Delije, koji su, kako su pisali srbijanski mediji, ”pokazali kako se korektno navija za svoj klub.”  Podsjetimo, Delije su ”korektno navijale” uz slike Draže Mihailovića i srpske zastave u koje su ugurali Vukovar, naravno, na ćirilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se u restoran na Dedinju, kad su se Delije udaljile čelnici Partizana nastavili su sa slavljem, međutim, ne zadugo, u restoran je upao najpoznatiji srpski huligan Ivan Bogdanov, deklarirani četnik koji se proslavio brojnim neredima na utakmici između Italije te Srbije. U restoranu je nastao kaos, opću tučnjavu uspjeli su spriječiti pripadnici Partizanovog osiguranja, odnosno, osiguranja koje je pripadalo direktoru spomenutog kluba Milošu Vazuri.  Slavlje je prekinuto nakon što je jedan član Uprave Partizana navodno dobio šamar. I direktno Partizana od ranije poznat je policiji.

Podsjetimo, kako pišu srbijanski mediji Delije su na jednom vjenčanju ukrali Vazuri čak i pehar prvaka, navodno im je direktor Partizana morao platiti da isti vrate. Telegraf također piše kako je direktor Partizana nedavno uhićen jer je policija kod njega pronašla pištolj, no, on se pravdao tako što je tvrdio da pištolj nosi zbog straha od huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.