Srna: Nikad si ne bih dopustio da mi netko dade ugovor zbog minulih zasluga

Foto: fah

“Snaga mojeg odnosa s ovim klubom je maksimalna jer je među nama uvijek bio istinski respekt, u djelima, a ne riječima. Mogli smo mi kroz tolike godine postati nerazdvojni prijatelji, dubokih emotivnih odnosa, ali kad je nogomet u pitanju, onda je, dragi, ono što pokažeš na terenu jedino mjerilo. Nikad si ne bih dopustio da mi netko dade ugovor zbog minulih zasluga, nego isključivo zato ako vjeruje da mogu biti na onim razinama koje sam pokazivao sve do sada”, progovorio je Darijo Srna u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Točno je da me katalonski klub zvao u svoje redove. Nisu to bili posredni pozivi, odnosno interesi, nego smo bili i u fazi pregovaranja. U tom kontekstu želim reći da su u Šahtaru sve o tome znali. Moj predsjednik je svih prošlih godina uvijek govorio da ako želim otići u jedan tako veliki klub, on će mi to uvijek omogućiti. Dijelom zbog svega što sam davao za Šahtar i djelom zato što kad te zovu velikani, onda to predstavlja i priznanje klubu. Dakle, odluka je bila na meni. Barcelona je imala svoju viziju naše suradnje, kao što sam ja imao svoju. Stvari se nisu poklopile, a u tom pogledu nije bio presudan novčani dio”, otkrio je.

Rekao je i kako je uvijek moguće da Šahtar angažira hrvatske igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.