Srpski mediji o polufinalu protiv Hrvatske: ‘Novak zna kako sa susjedima’

Foto: fah

Srbija i Hrvatska će se u petak u Madridu boriti za finale Davis Cupa nakon što je srpski par donio istočnim susjedima preokret i pobjedu protiv Kazahstana. Srpski mediji s optimizmom najavljuju polufinalni obračun s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Srbi razmontirali Hrvatske u prethodna dva susreta: Novak i ekipa znaju kako do finala Davis Cupa”, piše Kurir, te dodaje da i “Pilić vjeruje u Srbiju”, prenoseći izjavu Nikole Pilića Večernjem listu, u kojoj bivši hrvatski izbornik ističe da je Srbija favorit.

“Srbija poslije drame ide na Hrvatsku!”, piše Telegraf te nastavlja: “Srbija na Novakov pogon zakazala okršaj s Hrvatskom!”

“Srbi su razmontirali Hrvate u posljednjem meču! Novak zna kako sa susjedima!”, piše Informer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

B92 ističe da je “posljednji put bilo 5:0 za Srbiju”, ali i piše o tome kako hrvatski mediji pišu o tome da je Srbija izborila polufinale s Hrvatskom, te također daje veliku važnost izjavi Nikole Pilića o favoriziranosti Srbije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.