Srpski novinar očitao bukvicu svojoj zemlji: Hrvatska ne igra kvalifikacije, ona ih prolazi

Foto fah

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u Rigi domaćina Latviju 2:0 u pretposljednjem susretu skupine D kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine. Zanimljiv je članak novinara Aleksandra Gligorića na srpskom Mozzart Sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska ne igra kvalifikacije, Hrvatska ih prolazi! I zato je velikan europskog nogometa”, naslov je njegovog članka.

“Opet su imali sreće, nemali broj navijača u Srbiji će ovako zaustiti nakon utakmica u skupini G za odlazak na Euro. Nema to veze sa srećom, Lukom ModrićemZdravkom Mamićem, Europskom unijom, Vatikanom, svjetskim zavjerama i iluminatima”, stoji u tekstu.

> Dalić: Bilo bi sjajno plasirati se i imati sedam mjeseci mira do Eura

“Na Maksimiru će imati zicer protiv Armenije za direktan plasman u Njemačku, koji će iskoristiti. Zašto? Zato što su velika reprezentacija i zato što nije u pitanju sreća, već kvaliteta i odnos prema kockastom dresu koji je postao najveći brend hrvatske države”, piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj dodaje da bi se srpska nogometna reprezentacija mogla ugledati na Vatrene.

“Hrvatska ne igra kvalifikacije, ona ih prolazi. To bi i nama trebala biti zvijezda vodilja jer manje je važno kako igramo kvalifikacije, važno je da ih prolazimo i imamo kontinuitet rezultata. Pa kad postanemo stalni učesnik velikih natjecanja, možda nekad nešto tamo i napravimo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.