Srpski reprezentativac zahvalio hrvatskim navijačima: ‘Stvarno sam pozitivno iznenađen’

Foto: fah

Hrvatska je u fenomenalnoj atmosferi Spaladium Arene u Splitu, pred gotovo 12 000 navijača, razbila srpsku rukometnu reprezentaciju koja nije imala nikakve šanse, o čemu svjedoči visokih 10 razlike za Hrvatsku – 32:22. Nažalost, tamnu sjenu na hrvatsku pobjedu bacila je ozljeda najboljeg hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka, koji je ionako na Euro došao kao rekonvalescent. Pitanje je koliko će zapravo on moći na Euru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu atmosferu koju su priredili navijači hrvatske reprezentacije pohvalio je i srpski reprezentativac Mihajlo Marsenić, koje se zahvalio hrvatskim navijačima te Hrvatskoj poželio puno uspjeha na putu do medalje.

“Stvarno bih se želio zahvaliti hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen”, rekao je rukometaš Vardara, inače aktualnog prvaka Europe.

Marsenić je komentirao i ozljedu koju je doživio Domagoj Duvnjak te činjenicu da su mu u pomoć pohitali i srpski rukometaši bez obzira što im rezultat nikako nije išao na ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I on bi to sigurno za nas napravio, to je sportski potez. On je veliki sportaš, rekao nam je da misli kako nije teža ozljeda i ja se iskreno nadam da je u pravu”, konstatirao je Marsenić te se osvrnuo i na visoki poraz od puno kvalitetnije Hrvatske.

“Izgubili smo zbog nekih naših gluposti. Igrali smo 25 minuta odličan rukomet, a onda… Obrana je bila OK, ali događale su nam se neke gluposti. S ovakvom obranom možemo proći dalje…” 

Srbija u drugom susretu igra protiv Švedske, koja je večeras iznenađujuće poražena od Islanda. Već spomenuti Island igrat će protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.