Srpski rukometni izbornik nezadovoljan prebacivanjem utakmice u Štark Arenu: ‘Kao sport doživjeli smo velik udarac’

Foto: Snimka zaslona

Uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. između rukometaša Srbije i Hrvatske u Beogradu, Srpski rukometni savez donio je odluku o promjeni dvorane gdje će se održati susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski rukometni savez u suradnji s Europskom rukometnom federacijom, donio je odluku da će se treće kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. održati u Štark Areni u četvrtak, 11. travnja s početkom u 18 sati.

“To nije tema ove konferencije, ali ću kratko odgovoriti. Mi smo jučer kao sport doživjeli veliki udarac. To je moj osobni stav i na tu temu neću više govoriti”, komentirao je ovu odluku izbornik srpske reprezentacije Nenad Peruničić uoči utakmice u Beogradu.

Inače, poslije dva kola u skupini 2 kvalifikacija za EP 2020. godine Hrvatska je vodeća sa četiri boda, Švicarska ima dva, a Belgija i Srbija po jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.