Stadion: Cvitanović o Staniću i Dinamu, Strahonja o suđenju

Foto: snimka zaslona

U emisiji “Stadion” polako su podvukli crtu pod jesenski dio HNL-a. Na kraju četiri vodeće ekipe, Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, odigrale su jako dobro

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vidi se razlika u kvaliteti. Vodeći klubovi imaju širu klupu, mogu duže držati formu. Ništa neočekivano, ističe na početku emisije “Stadion” Igor Cvitanović.

– Damir Burić je doveo i ostavio Hajduk na drugom mjestu. Hajduk, osim utakmica koje igra na gostovanjima, igra jako dobro, izuzev susreta s Rijekom. Treba mu dati šansu, komentira Cvitanović razvoj situacije u Hajduku.

Nije normalno da se trener mijenja “ad hoc”, dodaje Cvitanović, ističući da treba razgovarati o tome kako stvari popraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Treba i vremena za razgovor s potencijalnim drugim kandidatima. Politika kluba i svih u klubu mora biti “na zajedničkom kolosijeku”.

Komentirao je Cvitanović i novu ulogu Marija Stanića u Hajduku, a koji je ovoga ponedjeljka postao novi savjetnik predsjednika Uprave.

– Teško mi je reći što Mario može u stručnom smislu ponuditi. Do sada nije radio u nogometu, bavio se menadžerstvom. Od sveg srca želim mu puno uspjeha. No, siguran sam da zna da vremena nema, publika je nestrpljiva. Dvije su stvari bitne. Koliko će imati odriješene ruke za dovođenje igrača ili će se osloniti na ono što imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Dinama, modri su puno promiješali u utakmici s Lokomotivom.

Gledaju li modri prema budućnosti novom kadru?

– Iskreno sam očekivao puno više od ovih igrača koji su manje igrali. No, malo su me razočarali. Lokomotiva s druge strane, dala je sve od sebe i to bez puno igrača koji su nedostajali, dodaje Cvitanović u analizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je pak ostvarila četvrtu pobjedu u nizu, nakon trijumfa nad Varaždinom.

– Oni su u dobrom nizu, ušli su u pozitivnu seriju. Sigurno je da će ova zaostala utakmica Dinamo – Rijeka biti neizvjesna i dobra. Mislim da Riječani mogu pružiti dobar otpor.

Što se tiče Osijeka, od veljače nisu izgubili u Gradskom vrtu.
– Igraju korektno kod kuće. Slično Hajduku imaju problem s igranjem u gostima.

Komentirao je Cvitanović i ždrijeb Lige prvaka. Izdvojio je ogled Real – City i smatra da su trenutno Englezi u boljoj formi, ali nastavak natjecanja je u veljači (uz prijenose na HTV2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.