Stanko Jurić objasnio zašto je preskočio ogradu i otišao Torcidi: ‘Životna mi je želja bila otići na Sjever i zapjevati’

Foto: fah

Hajduk je u derbiju na Poljudu deklasirao Rijeku 4:0 i tako nakon drugo vremena prekinuo neuspješni niz na svom terenu protiv momčadi s Rujevice. Ovom pobjedom Hajduk se približio vrhu HNL-a, dostigli su Osijek te će prema svemu sudeći osigurati nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali su Splićani jednu od najboljih utakmica ove sezone. Konačno su ”Bili” bili razigrani, a posebno su impresionirali igrom u prvom poluvremenu kada su Rijeci zabili tri gola.

Jedan od junaka derbija bio je nogometaš Hajduka Stanko Jurić, koji će ostati navijačima dugo u sjećanju s obzirom na nesvakidašnji potez poslije utakmice. Naime, nakon pobjede Hajduka Jurić je preskočio ogradu te se na Sjeveru pridružio Torcidi.

‘Prvenstveno mi je bitna naša pobjeda i okrećemo se Gorici”, kazao je Jurić, a onda je obrazložio i svoj potez:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Uvijek sam skroman. Jedna od životnih želja mi je bila popeti se na sjever i zapjevati. Prva je bila zaigrati za Hajduk, ovo se ostvarilo, a ostale vam neću otkriti. Trener me izvadio da me poštedi za iduću utakmicu. Meni je najbitnije da pomažem momčadi, nije bitno koliko igram. Ne znam jel’ ovo najbolja, ali je najdraža utakmica u karijeri. Znali smo da smo dužni ovim navijačima dati sve od sebe već dugo vremena”, poručio je strijelac prvog gola za Splićane.

Jurić je na kraju kazao da je atmosfera u derbiju bila predivna.  Zahvalio se navijačima: ”Ma atmosfera je predivna, i kad gubimo i kad vodimo uvijek su tu za nas i hvala im.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.