Stephen Curry: Biti kršćanski sportaš znači natjecati se za Krista!

Foto: fah

Stephen Curry, jedna od NBA zvijezda, osim igrom oduševljava i vjerom u Isusa Krista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom je prilikom izjavio: “Ja prvo moram zahvaliti svom Gospodinu, Isusu Kristu koji me blagoslovio”.

“Kršćanski sportaš ne znači moliti se da tvoj tim pobjedi. Bog ne daje prednost onima koji se mole nad onima koji se ne mole. Biti kršćanski sportaš znači natjecati se za Krista i to tako da uvijek daješ svoj maksimum za Njega i da bez obzira na to pobjeđuješ li ili gubiš uvijek zahvaljuješ Njemu za prigodu za igru. To znači dati svu slavu Bogu, bez obzira na ishode, jer vjeruješ njegovom planu za svoj život”, rekao je.

“Sjećam se kao da je bilo jučer, dan kad sam predao svoj život Isusu Kristu. Pohađao sam četvrti razred kad sam dobio spoznaju o Radosnoj vijesti. Moji roditelji su tada počeli ulijevati vjeru u moje srce i objašnjavali mi značenje moga obećanja Gospodinu”, kazao je Curry i dodao: “Cijelo moje djetinjstvo bilo je obilježeno Gospodinovom prisutnošću”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.