Stephens u finalu Montreala protiv Halep

Foto: fah

Amerikanka Sloane Stephens igrat će u finalu teniskog WTA turnira u Montrealu protiv prve tenisačice svijeta Rumunjke Simone Halep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća nositeljica Stephens je u polufinalu lako sa 6-3, 6-3 pobijedila Ukrajinku Jelenu Svitolinu. Halep je u prvom polufinalnom susretu sa 6-4, 6-1 bila bolja od Australke Ashleigh Barty.

Stephens, pobjednica US Opena iz 2017., pokušat će doći do svog prvog naslova u Kanadi protiv Halep koja ga je osvojila 2016.

Ovo će biti njihov deveti međusobni ogled, a u dosadašnjih osam Rumunjka je upisala šest pobjeda, zadnju u lipnju u finalu Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WTA Montreal (2.820.000 dolara):
polufinale:
Simona Halep (Rum/1) – Ashleigh Barty (Aus/15) 6-4, 6-1;
Sloane Stephens (SAD/3) – Jelina Svitolina (Ukr/5) 6-3, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.