Stigao vlakom na utakmicu – sam: Trener Intera sretan zbog Marcela Brozovića, međutim ‘pomilovanja’ nema!

Foto: fah

Inter je, nakon što je u velikom derbiju prošlog kola pobijedio Juventus, slavio i kod Empolija 2:0 i tako potvrdio dobru formu, što je ohrabrenje za nastavak sezone. Ni protiv Empolija nije igrao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. S druge strane čitavu utakmicu za Inter odigrao je junak pobjede protiv Juventusa Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Frank de Boer imao je samo riječi hvale za igrače nakon nove pobjede i napretka na ljestvici Serie A.

“Rekao sam da je stav ono što želim vidjeti od igrača, i to ne samo u utakmicama protiv velikana kao što je Juventus, već u svim utakmicama. Protiv Juventusa smo izgubili puno energije pa je bilo važno dobro krenuti. Drago mi je da igrači razumiju moju filozofiju”, rekao je trener Intera, pomalo narcisoidno s obzirom da si je ovom izjavom zapravo prisvojio sve zasluge za dvije zadnje pobjede.

Kako smo rekli Marcelo Brozović nije konkurirao za utakmicu, međutim do Empolija je stigao sam i to vlakom. Nije se švercao u vlaku kako je Dinamovcima prorekao nedavno veliki “prorok” iz Slobodne Dalmacije Ante Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam zbog Marcela, jer to znači da želi pomoći momčadi. To je prvi korak. Mora naporno raditi i dalje te dokazati da je profesionalac”, zaključio je trener Intera, koji očito ne želi tako skoro “pomilovati” našeg nogometaša. Brozović je u nemilost trenera došao zbog navodnog nesportskog ponašanja.  Pomilovanje? Tek kada se dokaže, a to u klubu kao što je Inter može trajati tjednima, pa čak i duže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.