Stipe Miočić uoči novog velikog izazova: ‘Najvažnije mi je bilo da supruga pristane, ne bih ovo sve prihvatio da se ona nije složila’

Foto: Instagram

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić gostovao je u showu MMA Hour Ariela Helwania te je najavio sudjelovanje u Ultimate Fighteru, kao i borbu protiv Daniela Cormiera. Stipe je iznenađen činjenicom da je ona ugovorena tako brzo, piše Fighsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nisam očekivao da će iduća borba biti ugovorena tako brzo. Htio sam samo doći kući, kvalitetno se naspavati i uživati u slobodnom vremenu. Nešto se spominjalo prije borbe, no rekao sam da ne želim ništa komentirati dok ne završim…”

Miočić je prokomentirao i kako je došlo do nove borbe, koja će biti još jedan veliki izazov u nizu za sjajnog američkog Hrvata.

”Prišli su mi par dana nakon borbe i pitali me bih li prihvatio, a ja sam rekao kako moram razgovarati sa suprugom, no da bih svakako prihvatio dobru ponudu. Najvažnije mi je bilo da supruga pristane, ona je moj šef i sigurno ne bih ovo sve prihvatio da se ona nije složila. Dio od tih šest tjedana će biti sa mnom u Las Vegasu”, rekao je UFC-ov teškaški prvak, koji je postao i ostao prvak bez obzira što su ga čelnici UFC-a uglavnom ignorirali, da ne kažemo pokušavali poniziti, favorizirajući njegovog protivnika kamerunsko – francuskog diva Francisa Ngannuoa, kojeg je Stipe nedavno pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će se Miočić naviknuti na nazočnost kamera u dvorani, budući da je uglavnom jednostavan čovjek koji ne pati za medijskom pozornošću te svojom pojavom i svojim izjavama ne izaziva skandale? Koga će od trenera povesti sa sobom s obzirom kako tamo neće biti njegovog glavnog trenera, Marcusa Marinellija?

”Neće mi smetati sve te kamere, uzbuđen sam zbog cijelog iskustva. Drago mi je što ću moći pokazati što mogu i što moji treneri mogu. Nadam se da ću uspjeti dio svog znanja i iskustva prenijeti na te dečke. Žao mi je što moj glavni trener Marcus nije u stanju biti sa mnom, no pronašao sam dobru zamjenu za glavnog trenera. Ostale ću dogovoriti unutar idućih nekoliko dana”, kazao je Miočić, koji s  Danielom Cormierom ima sjajne odnose, dakle, ne očekuju se prepirke te provokacije.

”Daniel je sjajna osoba, dugo se znamo, snimali smo puno zajedno i jako mi je drag tip. Osim toga je fantastičan borac, ima medalju s olimpijskih igara, borio se kao teškaš, bio je teškaški prvak. Sigurno ne bi prihvatio borbu da ne misli da me može savladati. Cijelu se karijeru bori samo s najboljim borcima i bit će to dobro. Uzbuđen sam oko te borbe…”, poručio je Stipe  te dodao kako i on i njegov idući protivnik sve to rade ne bi li osigurali bolje živote sebi i svojim obiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.