Što se događa u Dinamu? Pobuna BBB-a protiv vodstva, optužbe prema Bandiću zbog lošeg stanja stadiona

Foto: snimka zaslona

U ponedjeljak su se oštrim priopćenjem javili Bad Blue Boysi ponovno tražeći demokratske izbore te prozivajući vodstvo Dinama spomenuvši sintagmu “mafijaška struktura”. Dinamo je nakon toga sazvao konferenciju za novinare koju je na kraju i otkazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od nadležnih tijela NK Dinamo tražimo da hitno, u što kraćem roku pokrenu procese u kojima će Dinamovo članstvo imati ključni utjecaj u izboru vodstva kluba. Da klub više ne robuje interesima i hirovima pojedinaca i da o njemu odlučuju dinamovci, a ne političari i mafijaši”, između ostalog su poručili BBB.

“Na kuloarske priče o nekim novim strujama u borbi za prevlast u Dinamu Bad Blue Boysi jedino mogu odgovoriti onako kako odgovaramo svima skoro čitavo desetljeće – u obzir dolaze samo i jedino demokratski izbori za novu upravu i novog predsjednika kluba!”, dodali su

Njima se pridružila udruga Dinamo to smo mi, koja spominje i problen stadiona, a kao glavnog krivca proziva Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog nepoduzimanja ničega osim pokretanja bezbrojnih studija i projekata vezanih za stadion koje ne služe ničemu osim trošenju javnih novaca, glavni krivac za stanje maksimirskog stadiona je Milan Bandić koji u 18 godina mandata kao gradonačelnik i 13 godina kao počasni predsjednik Dinama nije sposoban svojem gradu i klubu osigurati stadion primjeren metropoli države članice Europske unije”, poručili su.

Na maksimirskom je stadionu jučer pao veliki komad stakla dok je tamo bilo dosta djece i prolaznika. Samo srećom nitko nije stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.