Što se događalo oko rekordnog transfera Dinama?

Foto, fah

Jutros su se sastali Dani Olmo i njegov zastupnik Andy Bara sa Zoranom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bara se osvrnuo i na neke medijske napise po kojima on i njegova menadžerska agencija stopiraju odlazak Olma i da traže 7 milijuna eura plus postotke od budućeg transfera.

“Ha, ha, ha… Je li to zbog toga što Dani u Dinamu nosi broj 7? Dobro, sad će u novom klubu nositi desetku pa onda tražim 10 milijuna, ha, ha, ha… Ma, neću govoriti o svojoj proviziji, to je privatna stvar, ali naravno da ta brojka nema veze s istinom. Ako se Dinamo i Olmo odluče za transfer, kako ja ili bilo tko drugi to može spriječiti? Postotak od budućeg transfera? To se ionako ne može dobiti kad su zastupnici u pitanju”, kazao je Bara za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.