Što španjolska Marca zaboravlja kad problematizira obranu Danijela Subašića?

Foto: fah

Španjolski mediji ne mogu još uvijek prežaliti poraz svoje reprezentacije od rezervne momčadi Hrvatske, nije im jasno na koji način su oni, koji sebe smatraju predodređenim za naslove, poraženi od ekipe u kojoj nije bilo Mandžukića, Modrića, Brozovića… poraženi su iako su vrlo rano poveli u Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suba” se kretao, ali…

Španjolska Marca, inače vrlo bliska Realu, a onda i tragičaru utakmice, Realovoj zvijezdi Sergiju Ramosu, dovodi u pitanje čudesnu obranu jedanaesterca Danijela Subašića, koji se, iskreno rečeno, kretao s gol linije prije nego li je Ramos opalio po lopti, što je, naravno, nedozvoljeno i zbog čega sudac može ponoviti izvođenje kaznenog udarca.

“Ima dosta kontroverzi glede Subašićeve obrane jedanaesterca. Golman hrvatske nogometne reprezentacije bio je gotovo dva metra ispred linije .Nakon čega su hrvatski igrači ušli ranije u šesnaesterac, među njima je bio i mladi Jedvaj, koji je loptu izbio nakon Subašićeve obrane”, navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUBASIC, PENAL, FAH

Nažalost, u nogometu, sportu općenito, manjka objektivnosti, pogotovo dok su još glave vruće, kako kod nogometaša tako i kod novinara.

Naime, pita li se Marca da li je uopće Šime Vrsaljko skrivio penal s obzirom da je nad njim bio prekršaj prije nego li je on navodno srušio španjolskog napadača? Naime, Vrsaljko je jednostavno gurnut te je pao na leđa napadača furije. Čak i da tome nije tako, da je nizozemski sudac Bjorn Kuipers sudio kazneni udarac čist kao suza, što ćemo sa istim takvim penalom napravljenim  nad Markom Pjacom koji Nizozemac nije sudio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.