Stoper Milan Škriniar trebao bi potpisati novi ugovor sa Interom

epa07224547 Psv Eindhoven's Luuk de Jong (C) struggles for the ball with Inter's Marcelo Brozovic (R) and Milan Skriniar during the UEFA Champions League group B soccer match between Inter and Psv Eindhoven at the 'Giuseppe Meazza' stadium in Milan, Italy, 11 December 2018. EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Slovački stoper Milan Škriniar (24) trebao bi potpisati novi ugovor sa Interom, koji će mu donijeti godišnju plaću od 3,5 milijuna eura, što je dvostruko više od onoga što trenutno zarađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima ugovor sa Interom do ljeta 2022. godine, vodstvo “nerazzurra” moralo je reagirati povećanjem plaće jer su za Škriniara interes pokazali Manchester United, Liverpool, Chelsea i Manchester City.

Škriniar je u ljeto 2017. iz Sampdorije prešao u Inter, koji za njega dao napadača Gianlucu Caprarija te je platio 20 milijuna eura odštete. Zahvaljujući odličnim partijama njegova cijena je znatno porasla i u Interu smatraju da sada vrijedi 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.