Stožerni igrač Intera: Marcelo Brozović na meti velikih europskih klubova?

Rovinj, 24.06.2021 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu NK Rovinj u Rovinju pred utakmicu osmine finala Europskog nogometnog prevenstva protiv reprezentacije Španjolske. Na slici Marcelo Brozovic. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Kako piše talijanska Gazzetta dello Sport jedan od najboljih hrvatskih igrača te zvijezda Intera, Marcelo Brozović, na meti je nekoliko uglednih, velikih europskih klubova. Razumljivo, Brozović je po mnogima stožerni igrač talijanskog prvaka. Inače, hrvatski reprezentativac ugovorom je vezan za Inter još jednu sezonu. Kako smo već spomenuli na meti je više velikih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redom se navodno radi o Manchester Unitedu, Tottenhamu i PSG-u, koji je imao želju angažirati hrvatskog veznjaka prošlog ljeta, no odustali su nakon što im je pošlo za rukom dovesti više sjajnih igrača, kojih je inače momčad PSG-a puna. S druge strane sportski direktor Tottenhama Fabio Paratici pokušavao je dovesti Brozovića dok je radio u Juventusu.

Kako smo već spomenuli u Interu su više nego zadovoljni Brozovićem te će ga pokušati nagovoriti za nastavak suradnje. Sljedećeg ljeta Brozović će imati mogućnost bez odštete, kao slobodan igrač, otići u neki od spomenutih klubova.

U tekućoj sezoni Marcelo je odigrao za Inter svih šest utakmica u Serie A i dvije u Ligi prvaka. No, za razliku od Ivana Perišića, još uvijek nije zatresao mrežu. Zato zabija za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.