Strahuju li na Poljudu i kako se Hajduk priprema za najveći derbi hrvatskoga nogometa?

Foto: HNK Hajduk

Uprava Hajduka na čelu s predsjednikom kluba Ivanom Kosom s jedne strane te stožer koji je predvodio trener Marijan Pušnik s druge strane suprotstavili su se uoči derbija s Dinamom na Malsimiru igračima kluba koje je predvodio kapetan Lovro Kalinić, prvi vratar Hajduka, ali i hrvatski nogometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: HNK Hajduk
Foto: HNK Hajduk

Naravno, do “suprotstavljanja” je došlo na terenima Salona Paintballa u Mravincima. Drugim riječima, radilo se zapravo o opuštanju uoči ipak najvećeg derbija hrvatskog nogometa. Neki će reći da se tako Hajduk hrabri prije dvoboja s hrvatskim prvakom budući da je ne tako davno na Poljudu dobio četiri gola. Naravno, tada je Dinamo ipak bio puno jači nego danas, igrao je primjerice Marko Rog koga nema više u Maksimiru. Ovo je inače po mnogima ključna utakmica za modre budući da je prvak trenutno jako ranjiv i uzdrman s nekoliko teških poraza.

Foto: HNK Hajduk
Foto: HNK Hajduk

Bilo je iznimno uzbudljivo u mravinačkoj šumi, međutim, ipak se radilo o svojevrsnoj kulisi, ispušnom ventilu s druge strane, derbi s Dinamom za modre dolazi u najgore moguće vrijeme nakon teškog poraza od Juventusa i nakon činjenice da više nemaju primat ni u HNL-u, Rijeka trenutno ima četiri boda više od Dinama.  Naime, Paintball je jedna igra koja djeluje pomalo ratnički, takve su i kulise, u stvatri radi se o igri koja traži brzo razmišljanje te isto tako brzo djelovanje, drugim riječima, idealna priprema za ono što slijedi ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.