Strani mediji o pobjedi Hrvata: ‘Utrka Svjetskog kupa u Japanu donijela je iznenađujućeg pobjednika’

Foto: fah

Sjajni hrvatski skijaš Filip Zubčić ostvario je svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu osvojivši prvo mjesto na veleslalomu u Yuzawa Naebi u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenci hvala Hrvata, pa Siol piše “Senzacija u Japanu: Hrvat Zubčić majstorski do prve pobjede”.

Klix.ba piše da je Hrvatskoj ovo prva pobjeda nakon ” sedam godina čekanja i pobjede Ivice Kostelića u Kranjskoj Gori 2013. godine”.

“Uzbudljiva druga vožnja osigurala je prvu pobjedu Hrvatu Filipu Zubčiću koji je sve iznenadio u Japanu. Favoriti nisu dobro prošli po teškim vremenskim uvjetima”, donosi portal francuske televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijski Kurier navodi kako je Zubčić bio senzacija i ranije, te piše: “Utrka Svjetskog kupa u Japanu donijela je iznenađujućeg pobjednika. To nisu favoriti Henrik Kristoffersen, Žan Kranjec ili Alexis Pinturault nego Hrvat Filip Zubčić”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.