Suarez progovorio o incidentu: Nisam ugrizao Chiellinija

Urugvajski nogometni reprezentativac Luis Suarez, koji je zbog ugriza Giorgia Chiellinija, kažnjen četveromjesečnom zabranom igranja, suspenzijom na devet međunarodnih utakmica i novčanom globom od 100.000 švicarskih franaka, progovorio je o incidentu koji se dogodio za vrijeme susreta u natalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgubio sam ravnotežu i pao na protivnika. U tom trenutku udario sam licem u Chiellinija, zbog čega imam modricu na obrazu i jaku bol u zubima. Nema šanse da se to dogodilo kap što ste vi opisali. Nije to bio nikakav ugriz ili pokušaj ugriza,” napisao je Suarez na adresu Disciplinske komisije Fife.

Urugvajski nogometni savez je pružio podršku napadaču Liverpoola poručivši kako će se žaliti na kaznu. Urugvajci sada imaju sedam dana da se i pismeno žale.

“Suarez je žrtveno janje. Nema sumnje kako je kazna prestroga,” kazao je Oscar Tabarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.