Subašić: Odgovoran sam za svoj gol, nema bježanja

Foto: fah

Teško je opisati utakmicu Cityja i Monaca, spektakularnih 5:3, prednost Manchester Citya pred uzvrat u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobra utakmica za gledatelje, a što da vam ja kažem? Primio sam pet golova, za jedan sam kriv, kod ostalih nisam mogao ništa. To je život, svakom se dogodi da napravi pogrešku, pa tako i meni. Odgovoran sam za svoj gol, nema bježanja od ničega. Kad si dobar, dobar si, kad napraviš pogrešku tvoja je, i nema Boga da to ispravi”, rekao je Danijel Subašić za Sportske novosti.

“Imali smo priliku zabiti za 3:1 iz penala, da jesmo to bi bila druga priča. Mogli smo “ubiti“ utakmicu. Poslije smo sami napravili puno grešaka, prvo ja, potom kod kornera nitko nije čuvao Agüera, ostao je sam i opalio, možeš se slikati na golu. Potom kod novog kornera ostanu dvojica i uđu s loptom u vrata. To je sve neiskustvo, mlada smo ekipa, pokazali smo da imamo dobru momčad i možemo napraviti nešto i u uzvratu”, dodao je.

“Ha, tužan? Ne mogu iz ove kože. Nije lijepo kad primiš gol kakav sam primio, kao ni pet komada, ali ima puno gorih stvari. Treba podignuti glavu i okrenuti se sljedećoj utakmici, gurati u prvenstvu. Ne skrivam se iza ničega, tako je kako je”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.