Subašić prekinuo Rakitićev intervju za televiziju: “Halo, ej, nemoj pričat’ gluposti…”

Foto: snimka zaslona

Među brojnim uzvanicima koje je Hrvatski nogometni savez pozvao na utakmicu Hrvatska – Rusija posebno mjesto zauzima Ivan Rakitić. Bivši hrvatski reprezentativac oprostio se od dresa Vatrenih prije dvije godine, ali ovaj dvoboj na Poljudu nipošto nije htio propustit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje reportera Nove TV Ivana Forjana o tome kakav je osjećaj uoči utakmice, Rakitić je odgovorio:

“Malo neugodan je osjećaj, volio bih da sam već obučen za igru, ali jako mi je drago što sam poslije dosta vremena na neki način tu, u reprezentaciji. Kao i svi mi, nadam se pobjedi i osvajanju prvog mjesta u skupini.”

Raketa je priznao da nije očekivao Ruse na vrhu skupine H u ovoj fazi kvalifikacija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je za sve nas neko malo iznenađenje koliko su Rusi napredovali u ovim kvalifikacijama. Mora se reći, posve zasluženo, odigrali su fantastično, kao i naši i mislim da nema ništa ljepše od toga da se doma odlučuje o prvom mjestu i izravnom plasmanu u Katar. Uvjeren sam da ćemo biti agresivni, da ćemo u ovoj atmosferi tražiti gol i pobijediti.”

U jednom trenutku Rakitićev intervju za Novu TV prekinuo je – Danijel Subašić. Još jedna legenda hrvatskog nogometa i reprezentacije, 37-godišnji Zadranin, došao je do Rakitića i u šaljivom tonu dobacio:

“Halo, ej, nemoj pričat’ gluposti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je odmah prihvatio zafrkanciju, uslijedio je zagrljaj dobrih prijatelja i dvojice igrača koji su među najzaslužnijima za osvojeno srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Inače, nedavno je Rakitić dao jedan intervju Španjolcima, nakon čega se povuklo pitanje možebitnog povratka u reprezentativni dres.

“Ne znam jesam li ja možda loše objasnio ili je možda prijevod bio ne baš najbolji. Ja sam u kontaktu svako malo s izbornikom, ta odluka je jasna, on to zna. Jedino što sam htio reći je da, ako ne daj Bože bude nekih ozljeda i izmjena, pa da izbornik kaže da me treba, ja ne bih nikad mogao reći da ne mogu”, objasnio je Rakitić, vrlo optimističan kad je u pitanju perspektiva Vatrenih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka Sučić je ogroman talent”

“Prelijepa je budućnost hrvatskog nogometa, igrao sam nedavno protiv Luke Sučića u Ligi prvaka. Ogroman je talent, uvjeren sam da ćemo uživati u njegovim igrama i da će on još puno napredovati. O Kovačiću ne treba trošiti riječi, on je već neko vrijeme konstanta u Chelseaju. Imamo fantastičnu budućnost u svim linijama i ne trebamo brinuti.”

Njegovom klubu Sevilli ove sezone ide jako dobru u Primeri i pokušat će Andalužani ostati što je duže moguće aktivni u borbi za naslov prvaka.

“Ako možemo malo ometati Real Madrid, to neće biti loše. Znamo što im Luka znači, o njemu uvijek sve najbolje, idemo korak po korak u Sevilli i to je najbitnije”, zaključio je Raktić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.