Sučić o tome koga bi doveo da ima sav novac koji želi: Luku Modriću. Veteran, da, ali vrlo dobar

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Luka Sučić nedavno je debitirao za Real Sociedad u španjolskom prvenstvu, nakon što je početkom kolovoza ostvario transfer iz RB Salzburga. Novoj publici predstavio se intervjuom za Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio im je kako mu je Modrić idol, a da najboljim igračem svijeta u ovom trenutku smatra Rodrija. Najviše voli gledati utakmice Real Madrida, a kao sportski cilj naveo je osvajanje Lige prvaka i igranje za najjače svjetske klubove.

Kad su ga pitali koga bi doveo da obnaša ulogu predsjednika Real Sociedada i da ima sav novac koji želi za potpis jednog ugovora. “Luku Modriću. Veteran, da, ali vrlo dobar”, odgovorio je Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.