Sud u Beogradu osudio pripadnike Torcide na zatvorske kazne…

Foto: Snimka zaslona

Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 navijača splitske Torcide na po 15 dana zatvora, a izrečena im je i mjera protjerivanja na godinu dana, objavili su u subotu lokalni mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalih 13 navijača koji su bili izvedeni pred prekršajni sud u Beogradu oslobođeno je optužbi, ali im je ranije određeno zadržavanje do 48 sati pa će do isteka tog roka ostati u policiji.

Svi osuđeni već su upućeni na izdržavanje kazne u Padinsku Skelu, zatvor u predgrađu Beograda.

Imaju pravo žalbe, ali to ne odgađa odlazak iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji navode da traje provjera je li neki od ukupno 27 privedenih počinio neko kazneno djelo.

Predsjednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović izjavio je agenciji Tanjug da su navijači kažnjeni zbog “nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanje u skupini”.

Navijači Torcide su, na putu u Bugarsku gdje je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj crpki “Mola” u beogradskom prigradskom naselju Vrčin u četvrtak ujutro ukrali robu vrijednu oko 200.000 dinara (1680 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je pripadnik skupine osumnjičen za ispisivanje grafita s ustaškim znakovljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.