Suigrač Damjana Rudeža izboden u njujorškom noćnom klubu

Košarkaš Indiana Pacersa Chris Copeland zadobio je u noći s utorka na srijedu ubodnu ranu nožem u jednom njujorškom noćnom klubu, ali nalazi se izvan životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim 31-godišnjeg Copelanda, u incidentu je ranjena i njegova djevojka Katrine Saltara te još jedna ženska osoba, a policija je na mjestu zločina, zbog ometanja istrage i neprimjerenog ponašanja uhitila dvojicu košarkaša Atlanta Hawksa, makedonskog reprezentativca Peru Antića i švicarskog reprezentativca Thabu Sefoloshu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Post je iz policijskih izvora saznao da je za ranjavanje Copelanda i njegove djevojke te još jedne ženske osobe, osumnjičen 22-godišnji Shezoy Bleary s kojim je Copeland ušao u raspravu koja je umalo tragično završila. Srećom, sve ozlijeđene osobe su prevezene u bolnicu u stabilnom stanju.

Izjavom kojom je potvrdio istinitost navoda njujorških medija na službenom internetskom portalu Pacersa oglasio se predsjednik košarkaških poslova Larry Bird. Momčad Indiane nalazi se u New Yorku gdje će u noći sa srijede na četvrtak igrati protiv New York Knicksa u Madison Square Gardenu i pobjedom pokušati ostati u utrci za doigravanjem. Atlanta u isto vrijeme gostuje kod Brooklyn Netsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.