Šušić se od Hajduka oprostio emotivnom porukom: Znao sam da će biti teško oprostiti se…

Foto: fah

Tino Sven Sušić napustio je Hajduk nakon četiri i pol godine i karijeru nastavlja u Genku. To će Hajduku donijeti 1,7 milijuna odštete, dok će oko 300 tisuća eura pripasti igraču prema ranijem dogovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sušić se od Hajduka oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

“Znao sam da će biti teško oprostiti se, ali nisam mogao ni zamisliti koliko će stvarno biti teško naći prave riječi za zahvaliti se svima koji su proteklih godina podrškom, savjetima i kritikama, znanjem, pljeskom, pa i zvižducima, u danima sretnim i u danima grubim, ispisali neke od najljepših stranica moje dosadašnje karijere. Sada kad je došlo vrijeme za novi list, želio bih od srca zahvaliti svim bivšim i sadašnjim suigračima, trenerima, stručnom stožeru i cijelom klubu – bilo je zadovoljstvo raditi s vama. Želim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijačima želim još puno veselja u budućnosti jer, više od ikoga – vi to zaslužujete. Do nekog novog susreta – svako ti dobro, Hajduče moj.”

-Znao sam da ce biti tesko oprostiti se, ali nisam mogao ni zamisliti koliko ce stvarno biti tesko naci prave rijeci za zahvaliti se svima koji su proteklih godina podrskom, savjetima i kritikama, znanjem, pljeskom, pa i zvizducima, u danima sretnim i u danima grubim, ispisali neke od najljepsih stranica moje dosadasnje karijere. Sada kad je doslo vrijeme za novi list, zelio bih od srca zahvaliti svim bivsim i sadasnjim suigracima, trenerima, strucnom stozeru i cijelom klubu – bilo je zadovoljstvo raditi s vama. Zelim mirno more i povoljan vjetar za bili brod, a navijacima zelim jos puno veselja u buducnosti jer, vise od ikoga – vi to zasluzujete. Do nekog novog susreta – svako ti dobro, Hajduce moj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografiju objavljuje Tino Susic (@sule_31)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.