Susret juniora Hajduka premješten na veći stadion u Njemačkoj

Foto: fah

Juniori Hajduka igrat će četvrtfinale Lige prvaka mladih protiv Borussije Dortmund u srijedu 15. ožujka s početkom u 18.30 sati na stadionu Niederrhein u Oberhausenu, objavio je splitski klub na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Potvrđeno nam je to danas iz Dortmunda od strane domaćina, odnosno organizatora utakmice.

Oberhausen je grad udaljen nešto više od 50 kilometara od Dortmunda te broji 210 tisuća stanovnika.

Kapacitet stadiona na kojem će naši juniori pokušati izboriti polufinale Lige prvaka mladih iznosi 17 165 mjesta. O svim detaljima vezanim za ulaznice namijenjene navijačima Hajduka obavijestit ćemo javnost čim dobijemo službenu potvrdu o količini te načinu i mjestu prodaje, stoji u objavi na klupskim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je tako do promjene i, zbog velikog interesa navijača, utakmica je premještena iz trening kampa Brackel u Dortmundu gdje se utakmice igraju na stadionu od 2000 mjesta.

Podsjetimo, Hajduk je u osmini finala na Poljudu senzacionalno pobijedio Manchester City s 2:1. Borussia (D) je izborila prolazak boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv PSG-a, a nakon 90 minuta bilo je 1:1, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.