Šutalo: Ajax? To je dobro za moj razvoj

Foto: snimka zaslona

Ajax je otkrio da će Šutalo nositi dres s brojem 37, jednako kao i u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo je trajalo, ali se na kraju ipak dogodilo. Dinamo je prodao Josipa Šutala Ajaxu za 22 milijuna eura, što je transfer koji će Modrima donijeti potreban novac, a stopersku poziciju će Jakirović nekako popuniti. Ajax je u videu predstavio svoje novo pojačanje:

U videu se može vidjeti kako ga pri potpisu pozdravlja još jedan hrvatski igrač Jakov Medić, koji je također nedavno došao u Ajax.

– Brate, dobrodošao u Amsterdam – rekao je Medić preko video poziva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Dakle, 23-godišnji branič prelazi iz zagrebačkog Dinama i potpisao je ugovor na pet sezona, do 30. lipnja 2028. godine.‘, piše u priopćenju.

Ajax je također otkrio da će Šutalo nositi dres s brojem 37, jednako kao i u Dinamu.

Šutalo je po svome dolasku dao i kratki intervju za službene internet stranice amsterdamskoga kluba u kojem se osvrnuo na ovaj veliki transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećaj je nevjerojatan. Došao sam u jedan od najvećih klubova Europe. Sretan sam i ponosan što ću ga predstavljati u narednim godinama. Nisam trebao puno razmišljati. Čim sam dobio ponudu i saznao za njihov interes bio sam spreman na ovaj izazov, samo je bilo na klubovima da se dogovore”, rekao je Šutalo.

“Ajax je velik klub bogate povijesti. U ovom trenutku imaju dosta mladih igrača. Mislim da je dobar za moj razvoj i da ću se odlično uklopiti. Sven je rekao da me želi i da mu se viđa moj način igre. Dinamo je kao i Ajax dominantan u svojoj ligi i igra sličan nogomet. Pretpostavio je da ću se odlično uklopiti u ovu momčad. Bio sam zadovoljan tim mišljenjem i brzo smo se složili”, kazao je Šutalo, prenosi Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.