Sve pohvale idu Modriću: ‘Ne učini li netko nešto, navijači imaju još samo godinu dana uživanja u njegovim potezima’

Foto: fah

Nakon pobjede madridskog Reala protiv Granade sve pohvale španjolskih medija idu Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno je za igrača utakmice proglašen vratar Thibaut Courtois, ali Marca hvali upravo Modrića.

Marca ovaj put piše kako ako netko nešto ne promijeni, Modrić, ima još samo godinu dana u Realu. Time zapravo žele spomenuti kako je potrebno Modriću ponuditi novi ugovor.

“On se u ponedjeljak vratio među one o kojima se piše o superlativima. Nije to ona njegova razina za Zlatnu loptu, ali – skoro. On je jedan od glavnih arhitekata savršenog Realovog niza od restarta do danas, on je usred srpnja poput motocikla! Ne učini li netko nešto, navijači imaju još samo godinu dana uživanja u njegovim potezima na terenu”, jasna je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Marce hvali ga i AS.

“Krasna predstava u prvom dijelu s asistencijom za pogodak Benzeme. Zidane ga je koristio gotovo u ulozi plejmejkera kako bi dijelio lopte Francuzu, a lopte je i sjajno kontrolirao. Malo je patio u drugom dijelu kada je Granada prijetila, ali uvijek je bio na razini i neumorno gradio Realove akcije”, piše AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.