Svi hrvatski mačevaoci uspješno se oporavljaju nakon teške prometne nesreće

Foto. fah

Svi hrvatski mačevaoci, koji su u ponedjeljak stradali u automobilskoj nesreći na talijanskoj autocesti A21 pri povratku prvenstva Mediterana u Francuskoj, uspješno se oporavljaju i uskoro bi mogli napustiti bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u prvi tren mislilo da je u najtežem stanju mladi mačevalac Leo Li, koji je zbog gubitka svijesti helikopterom prebačen u bolnicu u Bresciju, njegovo stanje je stabilno.

“Zapravo u nesreći je najteže stradao naš izbornik Darko Limov koji je imao četiri slomljena rebra i koji je jučer uspješno operiran i po liječničkim preporukama ovaj tjedan će ostati u bolnici”, kazao je za Hinu dopredsjednik Zagrebačkog mačevalačkog saveza Marko Kallay.

Po njegovim riječima liječnici će odlučiti kada će Leo Li biti sposoban za transport u Zagreb, dok bi na kućnu njegu još ovog tjedna mogli lakše ozlijeđeni Dorja Blažić i Antonio Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagreb su se još jučer već vratili ostali članovi mačevalačke reprezentacije Petar Fileš, Janko Leskovac i Leo Smrekar te trener Filip Škeljo.

Petar Fileš, koji je najbolje rangirani junior svijeta te aktualni prvak Hrvatske u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, danas je započeo sa terapijom ozlijeđenog koljena i uskoro bi mogao nastaviti s treninzima i nastupima u ovoj mačevalačkoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.