Legendarni Filippo Inzaghi vrlo brzo pronašao novi posao

Foto: Snimka zaslona

Nakon što je došlo do raskida suradnje s ekipom Beneventa, a s kojom je ispao iz Serie A, legendarni Filippo Inzaghi (47) dobio je vrlo brzo novi posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Inzaghi je postao novi trener Brescije, nakon što je postignut dogovor Pippo će potpisati ugovor na dvije godine i sutra će biti predstavljen u klubu. Cilj je ovog stručnjaka, i bivšeg velikog nogometaša, uvođenje Brescije u Serie A, ove sezone spomenutom klubu to nije uspjelo, nakon čega je doveden Inzaghi.

Podsjetimo, Pippo je trenersku karijeru počeo u mladoj momčadi Milana 2012. godine, a prvi seniorski angažman imao je upravo u Milanu, no Milan je tada igrao dosta slabo te je sezonu završio tek na 10. mjestu. Nakon toga Inzaghi je napustio klub. Poslije toga je Pippo radio još u Veneziji, Bologni te posljednje dvije sezone u ekipi Beneventa.

Recimo na kraju da je Inzaghi imao daleko bolju karijeru kao nogometaš nego kao trener, s Milanom i Juventusom je osvojio gotovo sve. Uz Juventus i Milan igrao je još za Piacenzu, AlbinoLeffe, Veronu, Parmu i Atalantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.