Posebna kamera pratila Ronalda na klupi: Ostaje li Portugalac u Juventusu?

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Juventusa Ligu prvaka izborili su zahvaljujući Veroni, odnosno činjenici da je Verona odigrala na stadionu Maradona s Napolijem 1:1, dok je Juve slavio rutinski u gostima kod Bologne 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu Renato dall’Ara Cristiano Ronaldo je cijeli susret gledao s klupe, mnoge je to iznenadilo, međutim, sam Ronaldo tražio je odmor od trenera Pirla. Navodno su takvu odluku donijeli zajedno, igrač i trener.

“Zajedno smo donijeli odluku da ne igra. Bio je umoran nakon napora u finalu Kupa i odlučio sam da igra netko drugi kao što je Morata (zabio dva gola)”, rekao je Pirlo nakon utakmice.

Nakon što je utakmica završena, Juventus je slavio 4:1, a stigla je i pozitivna vijest o kiksu Napolija, počelo je slavlje u taboru Stare dame i to kao da je Liga prvaka osvojena, a ne izboren plasman u Ligu prvaka.  Iako nije igrao Ronaldo se zbog toga previše nije živcirao, poslije utakmice je slavio s ostatkom momčadi te je itekako za vrijeme susreta bio usredotočen na ono što se na travnjaku događa, kao i na to što se događa na ostalim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere su u više navrata zvijezdu Juventusa snimile kako s ostalim suigračima pomno prati dvoboje direktnih konkurenata što je možda i jasan znak da se Ronaldo i dalje vidi u dresu kluba iz Torina. Inače Ronaldo se nakon svega oglasio na Instagramu te je objavio zanimljivu fotografiju s prstom na ustima te njegovim prepoznatljivim slavljem: “Sssiimmm”.

Podsjetimo, Ronaldu ugovor s Juventusom traje još jednu sezonu, a prema reakcijama nakon utakmice i pobjede te izborene Lige prvaka jasno je da od promjene sredine za sada nema ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je sezonu završio s izborenim plasmanom u Ligu prvaka te osvojenim Kupom Italije te Superkupom, dok je Cristiano Ronaldo s 29 golova najbolji strijelac Serie A.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.