Velika pobjeda Sassuola protiv Juventusa u Torinu, gol za pobjedu pao u sudačkoj nadoknadi…

Foto: fah

U desetom kolu talijanske Serie A dogodilo se jedno veliko iznenađenje. Naime, Sassuolo je u susretu 10. kola šokirao Juventus te je slavio rezultatom 2:1 u gostima. Gosti se nisu uplašili talijanskog nogometnog diva te su ih na kraju svladali iako je Juve bio veliki favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su momčadi imale svoje prilike u prvom poluvremenu, no onda su gosti u 44. minuti stigli do vodstva, za prednost od 1:0 pogodak je postigao David Frattesi. Nakon toga posve očekivano Juventus je krenuo u žestoke napade te je zaista nevjerojatno što je sve Stara dama uspjela promašiti.

Foto: fah

Ipak, to se promijenilo u 76. minuti kada je Juventus izjednačio, Dybala je sjajno ubacio, a Weston McKennie zabio je glavom za 1:1. Do kraja utakmice Juve nije uspio napraviti puno, Sassuolo je u 95. minuti stigao do pobjede. Sjajnom loptom je Berardi je pronašao Lopeza, a ovaj je svladao Perina za pobjedu Sassuola od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.