Di Marzio tvrdi: ‘Kylian Mbappe dogovorio sve uvjete s Realom’

epa09028746 Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain warms up for the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Monaco in Paris, France, 21 February 2021. EPA/IAN LANGSDON

Prema svemu sudeći jedan od najboljih svjetskih nogometaša Kylian Mbappe od sljedeće sezone mogao bi nositi dres Real Madrida, koji već dulje vrijeme ”koketira” s ovim francuskim reorezentativcem. Podsjetmo, posljednjih mjeseci, a nakon što nije potpisao novi ugovor s PSG-om, puno se nagađalo o sudbini Kyliana Mbappea. Spekuliralo se puno o klubu u kojem bi ponajbolji igrač svijeta mogao nastaviti karijeri, Real je očito najuporniji i najkonkretniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati inače dobro obaviještenom talijanskom novinaru Gianlucu Di Marziju Mbappe na korak je od Reala. Kako je objavio Di Marzio Mbappe je dogovorio sve uvjete svog dolaska u Real Madrid. Navodno će u veljači Mbappe potpisati višegodišnji ugovor s “Kraljevskim klubom”.

“Mbappe je odlučio riskirati. Nije u pitanju novac. I nije riječ o ultimativnom odlasku iz PSG-a ili Francuske. Poanta je da traži novi izazov i želi igrati u Real Madridu. Već je dogovorio sve uvjete sa Realom”, kazao je Di Marzio te je dodao:

“Ne može potpisati do veljače iduće godine. Samo veliko iznenađenje može promijeniti Kylianovu konačnu odluku. Već je odlučio”, zaključio je inače dobro informirani poznati talijanski novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.