Švicarac Beat Feuz zlatni u spustu

Foto: fah

Švicarac Beat Feuz osvojio je u nedjelju zlatnu medalju u spustu na Svjetskom prvenstvu koje se održava u St. Moritzu s vremenom 1:38.91, ispred Kanađanina Erika Guaya i Austrijanca Maxa Franza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srebrnu medalju osvojio je Guay, koji je prije četiri dana slavio u superveleslalomu, s vremenom 1:39.03 i zaostatkom od 12 stotinki za pobjednikom, dok je Austrijanac Max Franz osvojio brončanu medalju sa zaostatkom od 37 stotinki za Švicarcem.

Četvrto mjesto zauzeli su bivši svjetski prvak također Švicarac Patrick Kueng i Norvežanin Kjetil Jansrud koji su utrku završili s istim vremenom, sa 39 stotinke zaostatka (1:39.30).

Dan nakon svog 30. rođendana, Feuz je došao do svog prvog zlata na svjetskom prvenstvu nakon što je osvojio broncu prije dvije godine u Beaver Creeku (Colorado)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj spust za skijaše trebao se održati u subotu no odgođen je zbog guste magle, s start je iz istog razloga danas spušten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.