Švicarski Are: Holdener najbolja u prvoj vožnji slaloma, Komšić na 39. mjestu

Foto: fah

Švicarka Wendy Holdener ostvarila je najbolje vrijeme prve vožnje slaloma na svjetskom prvenstvu u švedskom Areu, dok je jedina hrvatska predstavnica Andrea Komšić zauzela 39. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajačica zlata u kombinaciji ostvarila je vrijeme 57.08, dok je druga bila Šveđanka Anna Swenn-Larsson sa 11 stotinki sekunde zaostatka. Najbolja skijašica svijeta i zlatna u slalomu s tri zadnja SP-a u Schladmingu (2013), Beaver Creeku (2015) i St. Moritzu (2017) Amerikanka Mikaela Shiffrin je treća sa 15 stotinki sekunde zaostatka.

Unutar sekunde zaostatka još su Austrijanka Katharina Liensberger (+0.27), Slovakinja Petra Vlhova (+0.46) i Šveđanka Frida Hansdotter (+0.56).

U prvoj vožnji je nastupilo 97 skijašica, a jedina hrvatska predstavnica Andrea Komšić zauzela je 39. mjesto sa 6.92 sekunde zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga vožnja je u 14.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.