Sylvinho uoči ogleda s Vatrenima: Tko zna, možda i pobijedimo

Neuruppin, 18.06.2024. - Trening albanske nogometne reprezentacije na stadionu Saint Pauli u Hamburgu. Na fotografiji izbornik albanske nogometne reprezentacije Sylvinho. foto HINA/ Daniel KASAP/ lsd

– Hrvatska je tehnički odlična, ima kvalitetnu momčad, kazao je albanski izbornik Sylvinho na novinarskoj konferenciji u Hamburgu, uoči sutrašnjeg ogleda protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hrvatska ima odličan vezni red, Modrić, Brozović, Kovačić su srce momčadi, jako su kvalitetni. Odličan je Perišić, igrao je za Inter, jako su dobri nogometaši, vješti su. U veznom redu imaju visoko kvalitetne igrače, međutim moramo se pripremiti i za ostale igrače, dodao je 50-godišnji Brazilac.

Nakon poraza od Italije, svjestan je kako bi novi kiks posve udaljio njegovu momčad od plasmana u drugi krug.

– Ispred nas je važna utakmica, grupa je vrlo teška, igramo protiv velikih momčadi, protiv njih možemo učiti. Nema ovdje pregovora, igrat ćemo najbolje što možemo. Zadovoljstvo je igrati protiv velikih momčadi koje igraju na tehnički visokoj razini, kazao je Sylvinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako hrvatskih 0-3 protiv Španjolske ne pokazuje realno stanje na terenu Olimpijskog stadiona u Berlinu.

– Hrvatska je izgubila sa 0-3, ali imala je dobre prilike, veći posjed, stvarali su velike probleme Španjolskoj koja je jako dobra momčad. U tri minute primili su dva gola, potom i trećeg nakon čega se jako teško vratiti. Hrvatska je tehnički jako napredna i jako kvalitetna, rekao je Sylvinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.