Taekwondo: Splićaninu Kanaetu bronca u Parizu

Prvog dana Pariz Opena, G1 turnira u taekwondou, na borilišta je izašlo 16 hrvatskih predstavnika, a do brončane medalje je stigao član splitskog Marjana Toni Kanaet, i to u najbrojnijoj kategoriji do 74 kilograma u kojoj se prijavilo 40 natjecatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanaet je na putu do polufinala svladao tri Francuza, Paula Anduza Achera sa 6-2, Remuela Tiniraua sa 9-5, te Toranna Maizeroia sa 9-4, a potom i Izraelca Alona Elbohera sa 14-3. U petoj borbi zaustavio ga je Norvežanin John Asp, koji je slavio sa 13-11.

U istoj kategoriji Marko Mutak je bio na pragu medalje, ostvario je tri pobjede, a onda je u četvrtom ogledu izgubio na zlatni bod. Kod seniorki nije bilo puno razloga za slavlje. Od reprezentativki Matea Jelić i Mia Radoš zaustavljene su već u prvom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.