Za talijanske medije priča je završena: Odlazi li Šime Vrsaljko iz Atletico Madrida i kamo?

Foto: fah

Talijanski mediji kao i uvijek ponudili su priču, hrvatski mediji kao i uvijek su je prenijeli. Navodno je ”sve gotovo”, ili barem blizu toga da bude gotovo, Šime Vrsaljko na izlaznim je vratima Madrida. Najveće zanimanje za hrvatskog reprezentativca navodno je pokazao jedan od najvećih talijanskih klubova Napoli, za koji je prije nešto manje od dvadesetak godina igrao i slavni Diego Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, hrvatskom reprezentativcu brojne ozljede su pomrsile račune, zbog brojnih ozljeda Šime nije uspio steći status standardnog igrača prve postave Atletica, posebno se to odnosi na zadnju trećinu boravka u Madridu. Vrsaljko je u Atleticu otprilike godinu i pol, navodno je prihvatio ponudu Napolija te se samo čeka da njegov novi klub uplati 20 milijuna eura aktualnom klubu.

Iako je za Vrsaljka ozbiljno zainteresiran u Liverpool te posebno trener spomenutog kluba  Jürgen Klopp, hrvatski nogometaš ipak se odlučio za talijanskog velikana koji se ove sezone bori za naslov prvaka u Seriji A, zajedno s Juventusom, Interom i Romom.

Recimo kako je direktor Atletica Andrea Berta potvrdio talijanskim medijima zanimanje za standardnog igrača hrvatske reprezentacije. ”Redsi” žele Šimu već u siječnju.  Klopp ne želi Vrsaljka na desnom beku, gdje igra, i to u zadnje vrijeme s dosta uspjeha, u reprezentaciji. Naime, u Liverpoolu bi Vrsaljko igrao na lijevom beku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere della Sera piše da je Vrsaljko prelomio te je odlučio ipak ići u Napulj.

Ima Šime još ponuda. Navodno je Monaco također pokazao zanimanje za Vrsaljka, no, šanse kluba u kojem igra Danijel Subašić su ipak puno manje. Na prvom mjestu Napoli, zatim Liverpool, dok neki tvrde kako nije nemoguća da sve ostane po starom i Šime i iduće godine zaigra u dresu Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.