Talijanski junak najavio susret protiv Hrvatske: ‘Sve držimo u svojim rukama’

epa11426548 Slovenian referee Slavko Vincic (CL) shows the yellow card to goalkeeper Gianluigi Donnarumma of Italy (CR) during the UEFA EURO 2024 group B soccer match between Spain and Italy, in Gelsenkirchen, Germany, 20 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

U utakmici 2. kola skupine B EURA u Gelsenkirchenu furioznom igrom Španjolska je svladala Italiju samo 1:0 te su osigurali osminu finala Europskog prvenstva i osigurali prvo mjesto u skupini. Naravno, Hrvati se s pravom nadaju da će pobjednički niz Furija nastaviti i protiv Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg putnika u osminu finala Eura, ili možda čak dva,  odlučit će posljednje kolo. Očekuje nas vrhunski spektal Italija – Hrvatska s time kako je Talijanima za prolaz skupine i drugo mjesto dovoljan i jedan bod. Hrvatskoj? Teško.

Jedan od junaka talijanskog poraza od sjajnih Španjolaca bio je golman ”plavih” sjajni vratar Barcelone Donnaruma. Ponovimo još jednom, Donnaruma spasio je Italiju katastrofe čak i veće nego što je to Hrvatska doživjela na startu Eura. Hrvatska je definitivno manje loše izgledala protiv Španjolske nego Italija te je na nekin način i to kod dijela navijača probudilo optimizam. Malo nama treba…

“Puno smo griješili, previše lakih dodavanja smo promašili. Nismo imali dovoljno kvalitete. Kad protiv njih napravite toliko grešaka, naravno da ćete biti kažnjeni”, za RAI Sport je rekao junak Donnarumma, najbolji igrač derbija Španjolska – Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Svoju sudbinu držimo u svojim rukama. Ne smijemo ovaj poraz gledati kao potpunu katastrofu. Imamo puno toga za napraviti protiv Hrvatske, ali uvjeren sam da možemo”, najavio je susret protiv Hrvatske sjajni talijanski golman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.