Talijanski mediji poručili igračima Atalante uoči gostovanja Dinama u Milanu: ”Imate obvezu isprati sramotu iz Zagreba”

Foto: Snimka zaslona

Talijanski mediji nisu baš veliku pozornost posvetili večerašnjoj utakmici Atalante i Dinama u Milanu. Tek su danas počeli ozbiljnije doživljavati gostovanje hrvatskog prvaka na Apeninskom poulutoku. Naravno, kako smo već pisali mediji u Italiji Dinamo i dalje ne doživljavaju ozbiljno, kao ravnopravnog člana Lige prvaka, otprilike strani mediji Dinamo u Ligi prvaka tretiraju kako i strani mediji tretiraju Hrvatsku u Europskoj uniji. Kad već mora biti neka bude tu, ali…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni mediji u Italiji koji pišu o večerašnjoj utakmici traže od igrača Atalante da ”isperu sramotu u Zagrebu.” Naime, Atalanta je na startu Lige prvaka  doživjela debakl na Maksimiru, izgubili su od hrvatskog prvaka 4:0.

“Vaša je obaveza i dužnost isprati sramotu iz Zagreba”, jedan je od tekstova na lokalnom portalu Bergamo News. Autor podsjeća na debakl od 4-0 koji je jako pogodio cijelu tu talijansku regiju, jer su očekivanja od debitanta bila iznimno visoka, prenose Sportske novosti.
“Božić je došao za nas nešto ranije i ako se sve poklopi kako bi se moglo poklopiti, ako Manchester City odradi svoju obvezu protiv Šahtara i Dinama, te ako Atalanta pobijedi u zadnje dvije utakmice, moguće je da Boginja ostane u igri”, napisat će kolumnist.

“Nezasluženi poraz od Juventusa, iako je Atalanta dominirala 75 minuta, može još više motivirati momčad. Igraju dobro i mora se nakon Dinama sve okrenuti! To mora biti motivacija za ustanak i osvetu debakla”, zaključuje autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sličan način se prema večerašnjoj utakmici Atalante i Dinama odnose i lokalni portali, svi su oni optimistični i gotovo bez rezerve vjeruju u pobjedu talijanskog kluba te pišu kako se zagrebački scenarij nikako neće ponoviti na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.