Teniski savez Australije se oglasio oko Đokovića: Naučili smo lekciju, žao nam je

savez đoković
epa09688747 (FILE) - Novak Djokovic of Serbia rests during a practice session ahead of the Australian Open Grand Slam tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 14 January 2022 (reissued 16 January 2022). Djokovic lost appeal against deportation from Australia and will not be able to defend his Australian Open title in Melbourne. EPA/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Australski teniski savez odlučio je izdati priopćenje za medije i javnost nakon drame koja je prethodila ovogodišnjem prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Željeli bismo jasno naglasiti da poštujemo odluku ministra imigracije i odluku Saveznog suda Australije tijekom vikenda. Savez je uvijek surađivao sa saveznom i vladom Viktorije u protekloj godini kako bi igračima, osoblju i navijačima pružio Australian Open koji je siguran od koronavirusa.

Iz saveza su poručili kako im je krivo što je cijela stvar izazvala veliku pomutnju i skrenula pozornost s igrača:

– Kao australska teniska obitelj, shvaćamo da su nedavni događaji značajno ometali sve i duboko žalimo zbog utjecaja koje je to imalo na igrače. Uvijek se mogu naučiti lekcije, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i provedbe kako bismo sve informirali o našem planiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.