Teške optužbe Cristiana Ronalda prema protivničkim igračima: ‘Primili ste novce, velike novce od Barcelone’

Foto: fah

Najbolji nogometaš Reala, aktualnog prvaka Europe i vjerojatno novog prvaka Španjolske, Cristiano Ronaldo odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Puno ih je sjajnih odigrao zadnjih tjedana. Naime, u srijedu protiv Celte s dva pogotka Portugalac je u pobjedi svog kluba 4:1 briljirao. Real je pobjedom praktički osigurao naslov prvaka, koji je prošle sezone uzela Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je u tom dvoboju imao zamjerke na igru protivničkih igrača te ih je optužio da su uzeli novac od Barcelone, što je ozbiljna optužba. Očito kako je Ronaldo zaboravio da je takav oblik stimulacije u Španjolskoj strogo zabranjen.

“Uzeli ste novac, puno novca,” rekao je Ronaldo, koji je pritom rukama jasno pokazao što misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.