Teški dani kraljevskog kluba: Je li ovo najneefikasniji Real u povijesti?

Foto: fah

Real proživljava dosta teške dane u svojoj bogatoj povijesti, povijesti ispunjenoj trofejima i velikim pobjedama. Naime, kraljevski klub trese velika kriza, a španjolski novinari naoštrili su pera i usmjerili ih prema dvojici možda i najvažnijih igrača u ovom trenutku Nijemcu Toniju Kroosu i hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću. Posebno je, kako smo već pisali, oštra Realu inače sklona Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv je u tom sklopu i podatak s utakmice Reala protiv Levantea, koja je dok ovo pišemo još uvijek u tijeku. Naime, kad je istekla 55. minuta utakmice koju Real, barem prema pisanju španjolskih medija, imperativno mora dobiti, kraljevski klub srušio je crni rekord u povijesti dugoj 116. godina.

Naime, Real je istekom 55. minute protiv Levantea postao najneefikasniji ikad, srušili su negativan rekord iz 1985. godine. Kraljevski klub u tekućoj sezoni nije postigao pogodak čak 465 minuta, odnosno sedam sati i 45 minuta igre.

Zadnji gol je Real zabio prije skoro mjesec dana, bilo je to 20. rujna za pobjedu protiv Espanyola. Zabio je u 41. minuti utakmice Marcio Asensio. Odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus očito Real teško pati u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gola Asensija Real nije postigao gol ni protiv Seville, a izgubili su čak 3:0, pa ni redom protiv Atletica (0:0), Vlašićevog CSKA Moskve (0:1), Alavesa (0:1), kao ni u prvih 55. minuta utakmice protiv Levantea, koji vodi trenutno 2:1. Dakle, nakon isteka 55. minute Real je ipak zabio i smanjio. Pobjeda je i dalje jako daleko, a igra se na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.