Težak udarac za PSG, Neymar ne glumi, izvan stroja četiri tjedna

epa08620825 Neymar of PSG holds his back following a tackle during the UEFA Champions League final between Paris Saint-Germain and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 23 August 2020. EPA/Manu Fernandez / POOL

Brazilski reprezentativac i nogometaš doprvaka Europe Neymar obilježio je sinoćnju utakmicu Kupa Francuske između Caena i PSG-a. Naime, Neymar se ozlijedio početkom drugog poluvremena nakon dvoboja s Yagom te je zbog toga bio prisiljen napustiti teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, s obzirom na značaj Neymara na igru PSG-a krenule su spekulacije koje su išle za time kako Brazilac zapravo ponovno glumi te da će šestu godinu zaredom biti ”ozlijeđen” u istom razdoblju kako bi otišao na rođendan svoje sestte.

Podsjetimo, Neymar je prošlih šest godina u istom razdoblju bio ozlijeđen te je svaki puta iskoristio priliku kako bi otišao kod sestre koja inače ima veliku rođendansku proslavu 11. ožujka. Mnogi su, dakle, odmah posumnjali da je Neymar i ovaj put zbog tog razloga odglumio ozlijedu.

Međutim, nije tako, informacije koje dolaze iz Pariza govore kako je brazilski nogometaš ozbiljnije ozlijeđen te  sigurno neće igrati u utorak protiv Barcelone prvi susret osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom priopćenju PSG je konstatirao kako je Neymar dobio ozljedu lijevog aduktora te da će izvan terena biti četiri tjedna, što je težak udarac za PSG i velike ambicije spomenutog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.