Tin Jedvaj: ‘Atmosfera je odlična i nikakvi je izostanci ne mogu narušiti’

Zagreb, 15.11.2018 - Utakmica 3. kola elitne A skupine Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Španjolske. Na slici Tin Jedvaj slavi drugi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Tin Jedvaj ovog je ljeta promijenio klub te se reprezentaciji priključio u dobrom raspoloženju i spreman na sve izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni jedva čekaju izazov

“Atmosfera je odlična, kao i uvijek. Nikakvi je izostanci ne mogu narušiti. Jedva čekamo utakmicu, dajemo sve od sebe kako bismo se što bolje pripremili. Kroz ove dvije utakmice možemo doći na prvo mjesto na tablici te mirnije čekati završetak kvalifikacija. Najvažnije je pobijediti, a tko će zabiti, tko će braniti, manje je važno”

Slovačke kvalitete i hrvatski odgovor

“Cijela je Slovačka dobro posložena, igra nogomet bez mnogo dugih lopti, različito od Azerbajdžana i Mađarske, ali najviše će se pitati nas. Sve ovisi kako ćemo se mi postaviti i hoćemo li kontrolirati zbivanja. Prema do sada prikazanome u skupini, Slovačka igra super, ali o porazu niti ne razmišljamo. Idemo na obje pobjede, da svojom igrom pokažemo da zaslužujemo biti na velikom turniru”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selidba u Augsburg

“Lijepa je to promjena za mene, sviđaju mi se klub, grad i suigrači. Odlučio sam se na promjenu jer smatram da više nema smisla da budem pričuva na pet pozicija, želio sam igrati samo stopera i pokazati se u najboljem izdanju na svojoj prirodnoj poziciji. Zasad je sve u redu, rano je još za prave rezultate. Najvažnije mi je igrati te biti u dobroj formi, a za reprezentaciju ću, naravno, igrati što god je potrebno”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.