Tin Jedvaj nakon pogotka u nastavku Bundeslige: ”Isključene su emocije u puno situacija, zabio sam i nisam znao što napraviti”

Foto: fah

U Njemačkoj je nakon dva mjeseca stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa nastavljena Bundesliga. Na početku dobra vijest za hrvatski nogomet s obzirom kako je jedan od strijelaca bio i hrvatski reprezentativac, Tin Jedvaj. Naime, Jedvaj je zabio za Augsburg u porazu protiv Wolfsburga. Nažalost, igralo se bez nazočnosti gledatelja, tako će se igrati i u nastavku ove sezone, sve do kraja. Nije bilo rukovanja igrača prije utakmice, zabranjeno je pljuvanje na travnjaku, igrači na klupi moraju nositi maske, a ni golovi se prema naputcima ne smiju grupno slaviti. Sve to igrače zbunjuje, no, najvažnije je sezonu završiti, na bilo koji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Isključene su emocije u puno situacija, pogotovo kod slavlja golova. Zabio sam i nisam znao što napraviti. Valjda nitko od igrača koji su zabili u ovom kolu Bundesligi nije znao kako postupiti. Ne znaš trebaš li slaviti ili kako da slaviš. Bojiš se da ne napraviš nekakvu pogrešku, da te zbog toga onda prozivaju”, za portal 24 sata kazao je branič Augsburga i hrvatske reprezentacije.

Podsjetimo, sedam dana prije nastavka prvenstva igrači su u Bundesligi posljednji put testirani, nakon toga su morali biti u klupskoj karanteni tjedan dana. Heiko Herrlich, Tinov trener, prekršio je karantenu, izašao je van, kupovao je pastu za zube. Zbog toga nije mogao voditi subotnju utakmicu. U idućoj će ponovno biti na klupi.

”Svi smo negativni na test koronavirusa. Ne znam ni reći koliko sam puta testiran, jako puno puta, šest ili sedam”, rekao je Jedvaj, kojeg u idućih osam kola očekuje zajedno s Augsburgom teška borba za ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedvaj je u Augsburgu na posudbi iz Bayer Leverkusena, pokazalo se to odličnim potezom. Ove sezone u Bundesligi ima puno veću minutažu, a napokon se nije mučio s ozljedama.

”Vidjet ću što će biti dalje. Na kraju sezone se vraćam u Bayer Leverkusen, tamo imam ugovor. Još ne znam gdje ću igrati iduće sezone”, zaključio je bivši nogometaš Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.