Dominik Livaković uoči kvalifikacijskih gostovanja: ‘Naši nam navijači daju snage kada nam je najteže’

Zagreb, 08.10.2018 - Okupljanje hrvatske reprezentacije u hotelu Westin uoèi utakmica protiv Engleske i Jordana. Na fotografiji Dominik Livakoviæ. foto HINA / Denis CERIÆ /dc

Hrvatski vratar Dominik Livaković podijelio je svoja razmišljanja uoči kvalifikacijskih gostovanja Vatrenih u Slovačkoj i Azerbajdžanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme

“Pripreme teku izvrsno, atmosfera je među reprezentativcima odlična, a ove su dvije utakmice jako važne – kao što su bile i sve prošle u kvalifikacijama. Idemo na svih šest bodova kako bismo se približili plasmanu na Europsko prvenstvo”

Slovačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hamšik je dugo godina bio vođa Napolija, Kucka ima uistinu dobar udarac, ofenzivci su im jako dobri. Otraga imaju vratara Newcastlea, Škriniar je član Intera… moramo biti na 100 posto, koncentrirani, i svim suparnicima pokazati poštovanje”

Vratarska konkurencija

“Volio bih da svi naši vratari brane, da igraju u svojim klubovima, a ja ću uvijek dati sve od sebe, bez obzira kako izbornik odluči”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači

“Naši nam navijači daju snage kada nam je najteže, primjerice oko 80. minute, vidjelo se to i na zadnjoj utakmici u Osijeku. Hvala im na tome, jako je lijepa vijest da su sve ulaznice za naše navijače rasprodane”

Lijepe uspomene iz Trnave

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Trnavi smo s Dinamom napravili važan korak prema europskom proljeću i nadam se da će nam ova utakmica također ostati u lijepoj uspomeni”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.