Kustić: ‘Domagoj odlazi kao velikan hrvatske reprezentacije’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, zahvalio je Domagoju Vidi na velikom doprinosu uspjesima hrvatske reprezentacije nakon što se dokapetan Vatrenih oprostio od reprezentativnog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je o svojoj odluci obavijestio predsjednika Saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića, nakon čega je objavio oproštajno pismo.

“Domagoj je, prije svega, velikan hrvatske reprezentacije zbog svega što je dao na terenu. Bio je nezamjenjivi prvotimac legendarne srebrne generacije u Rusiji, a sa 105 nastupa, sedam velikih natjecanja i tri medalje odlazi u reprezentativnu mirovinu kao jedan veliki šampion. Od srca mu hvala za sve što je dao hrvatskom nogometu”, poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

> Domagoj Vida se oprostio od hrvatske reprezentacije: Odlazim ponosan i sretan

“Naravno, Domagoj će osim zbog nogometnog umijeća ostati zapamćen kao jedan od najvažnijih karaktera ove zlatne generacije. Domagojeve osobine – vedrina, pozitiva, duhovitost, optimizam, ali i odlučnost, hrabrost i borbenost – bile su od neprocjenjive vrijednosti za našu svlačionicu. Ostat će zapamćen kao jedan od omiljenih igrača kako navijačima tako i suigračima te uistinu može biti ponosan na svoju reprezentativnu karijeru. Želimo mu sve najbolje u nastavku klupske karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije bit će mu uvijek otvorena”, zaključio je Kustić, piše HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.